Stoere Koenders: extra sancties tegen Russen op kosten van ‘Jan met de Pet’.

Bron: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/01/29/stoere-koenders-extra-sancties-tegen-russen-op-kosten-van-jan-met-de-pet/

( van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ‘Europese Graai-Unie’ moet extra sancties tegen Rusland voorbereiden UkraineNulandChevron-e1419520372538vanwege het opgelaaide geweld in het oosten van Oekraïne, mede dan wel in hoofdzaak veroorzaakt door de CIA-agent ‘Maffia- Miljardair- President Petro Poroshenko’ in verenging met de elite van de EU en de USA. Dat bralde PvdA minister ‘Eunuch Bert Koenders’ van Buitenlandse Corrupte Zaken woensdag in de Tweede Kamer in opdracht van CIA. Het blijft bizar te noemen dat de Main-stream- media niet in het duister verleden van Koenders duikt als Fraudeur en mogelijke (elite)-pedofiel, gezien alleen het feit dat hij nog nooit is waargenomen met een relatie, hetzij met een man of vrouw. Wordt hij wellicht gechanteerd door de CIA en/of de AIVD?

Admiraal de RuyterDe corrupte ministers van Buitenlandse Zaken van de EU-lidstaten brallen donderdag in Brussel tijdens een extra zitting over de voorstellen. „Dialoog en druk heeft nog onvoldoende gewerkt”, aldus de weer  eens stoere Koenders. Hij wil tijdens die bijeenkomst ook proberen de huidige sancties, die in maart aflopen, al met zes maanden verlengd te krijgen, want de rekening gaat toch naar de EU ‘Jan met de Pet’. Zo zuchten inmiddels 2, 5 miljoen Nederlandser onder de armoegrens en daar komt geen Rus aan te pas. Door wie worden deze Nederlandse slachoffers geboycot? Door het “Lieg en Bedrieg Kabinet” dat moge duidelijk zijn.

Oliver Stone: ‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’.
Verder wil hij in de verklaring een verwijzing naar het Internationaal Strafhof (ICC), gezien de wandaden die worden gepleegd door Oorlog’s misdadiger Petro Poroshenko en zijn ‘Neo- Nazi hordes’.  Koenders zegt er wijselijk niet bij door welke partij er oorlog’s misdaden worden gepleegd. Zo zwijgt de ‘Eunuch’  bijv. over het feit dat de ‘EU-Oekraïne’ van de CIA een groot aantal journalisten heeft vermoord. Ook zegt hij geen woord over het feit dat de Oekraïne met zwaar geschut inmiddels 5000 mensen heeft gedood vermoord in het separatisten gebied. Is hij Maf? Is hij een crimineel? Is hij een ‘Eunuch’ van de CIA? Steunt hij de oorlog ‘s misdaden van de Oekraïne? Oekraïne moet zich zo snel mogelijk bij het ICC aansluiten, bralde Koenders stoer als een idioot. Het ICC in Den Haag is het permanente internationale hof voor oorlogsmisdaden en andere zware misdrijven. Volgens de minister zijn de separatisten met steun van Rusland verantwoordelijk voor het opgelaaide geweld. Daarbij vielen zaterdag door een raketaanval op de Oekraïense havenstad Marioepol zeker dertig doden en veel gewonden. De raket was afgeschoten uit gebied in handen van de opstandelingen volgens de Oorlog ‘s ‘Neo Nazi- Telegraaf’.

Grieken zeggen Nee tegen Misdaadbanken en ‘Ultra-rijke bandieten’ met hun ‘Eunuch Koenders’.
Dat ook de nieuwe Griekse regering met de maatregelen gaat instemmen, „acht ik niet onmogelijk”, bralde de volslagen schaamteloze Koenders. Eerder keerde Athene zich tegen een EU-verklaring waarin met nieuwe sancties werd gedreigd. Dat kwam volgens hem omdat de Grieken onvoldoende gekend waren in de verklaring. „Dat is iets anders dan tegen zijn” liegt de Eunuch dwars door zijn PvdA gele tanden heen. Koenders kreeg de meeste Corrupte gevestigde orde graai partijen achter zich. „Een niet mis te verstaan signaal”, aldus Sjoerd Sjoerdsma van D66. Michiel Servaes,  een echte Jaknikker van de PvdA  bralde blij te zijn met de stappen van zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet” en hoopt hiermee op een  ‘Graai-Burgemeester- baantje’ na de komende verkiezing’s nederlaag. De VVD-misdaadgroep en de Dutch ISIS,  SGP benadrukten dat nieuwe sancties effectief moeten zijn en dat wel de ‘Ultra-rijken Bandieten’ er zoals gebruikelijke de nodige Bloed-miljarden aan zullen verdienen  roven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s