Israëlische staatsterreur maakte Libanese en Iraanse doden in Syrië

Mediawerkgroep Syrië

Jihad Moughniyah met zijn vader Imad Mughniye en secretaris-generaal van Hezbollah, Hassan Nasrallah. Jihad Mughniyeh met zijn vader Imad Mughniyeh en secretaris-generaal van Hezbollah, Hassan Nasrallah.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 19 januari 2015 – De Libanese verzetsbeweging Hezbollah bevestigde op zondag 18 januari 2015 aan het Franse persbureau AFP de dood van zes Iraanse soldaten en zes eigen strijders, aldus het Libanese digitale medium Naharnet.  

Een konvooi met deze mannen werd door Israëlische legerhelikopters aangevallen in de Syrische provincie Quneitra, nabij de gelijknamige stad en de door Israël bezette Golanhoogten.

Israëlische drone neergehaald

Op 21 december 2014 werd reeds een Israëlisch onbemand vliegtuigje of drone neergehaald boven het dorp Hedar in de regio van Quneitra. De provincie Quneitra vormt sinds het begin van het nu al bijna vier jaar oude conflict de plaats van regelmatige gevechten tussen het Syrische nationale leger (SNL) en terroristen van het al-Nusra front. Het zijn wellicht ook deze rebellen geweest die Israël aanspoorden om een inspectieteam van…

View original post 897 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s